Danas je počelo okupljanje igrača rođenih 2003. godine. Slaven Musa je pozvao 20-ak momaka. Na spisku svoje ime je pronašao i mladi Faris Rahić iz Sjedinjenih Američkih Država.

Faris je rođen 22. Augusta, 2003. godine i Čikagu (Chicago). Prve fudbalske korake napravio je kao petogodošinjak u Chicago Lake Front. Osim matičnog kluba igrao je još za Chicago Magic City, Chicago Fire Academy. Igrao je i za Chicago Fire, jedina profesionalna Akademija u USA, gdje igrao tri godine sa mnogo uspjeha.

Trenutno nastupa za Chicago Magic. Osvajao je razne turnire širom Amerike, a učestvovao je i na kampovima Evropskih velikana Juventusa, Milana gdje je pozvan u njihovu Akademiju u Milanu i Manćester Uniteda (Manchester). Također prošli mjesec je boravio na kampu Dinama iz Zagreba.

Igra na poziciji veznog fudbalera i napadača. Visok je 174 cm. Farisovi roditelji su porijeklom iz Sarajeva.

Učestvovao je i na kampovima koje organizuje US Soccer Education i Murat Alibašić u Čikagu gdje je pokazao svoje vještine i talenat. Sve to nije promaklo selektoru U19 reprezentcije BiH koji je poslao Farisu na kamp u Zenicu.